Život poslije života

Život poslije života - Moody, Raymond | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moody, Raymond
DIMENZIJA
9,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Život poslije života.pdf
ISBN
9926922928289

OPIS

Raymond Moody u knjizi Život poslije života istražuje više od stotinu slučajeva ljudi koji su doživjeli kliničku smrt, nakon koje su ponovno oživjeli.Ovo klasično djelo o istraživanju života poslije smrti, prvi put objavljeno 1975. godine, pokrenulo je revoluciju u rasprostranjenim stavovima o životu nakon života, a dr. Moody je postao najveći svjetski autoritet na području iskustava tik do smrti. Život poslije života zauvijek je promijenio način na koji razumijemo i smrt i život. Knjiga se prodaje u milijunima primjeraka u svijetu koji žudi za dubljim razumijevanjem te tajanstvene pojave. Nevjerojatne priče ispričane u toj knjizi predstavljaju dokaz da nakon tjelesne smrti uistinu postoji život. Moody prepričava svjedočanstva onih koji su otišli na drugu stranu i vratili se, a sva su ta svjedočanstva nevjerojatno slična i nevjerojatno pozitivna po svojoj prirodi. Te ganutljive priče koje nadahnjuju omogućuju nam uvid u spokojstvo i bezuvjetnu ljubav što nas sve jednoga dana očekuju. Raymond Moody doktor je filozofskih znanosti i doktor medicine, čuveni svjetski učenjak, predavač, pisac i istraživač. U cijelom je svijetu priznat kao vodeći autoritet za iskustva tik do smrti. Predaje na Državnom sveučilištu u Nevadi, u Las Vegasu, na odsjeku za istraživanje svjesnosti.

Žanr: Zdravlje, sport i lepota . 0 komentari (0) Redovna cena: 495,00 din.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara. Kako da kupim? ... Markov kutak: Više sam puta doživio kliničku smrt i svjedočim da postoji život poslije života "Taj događaj mi je pokazao kako se ne treba bojati smrti koja nas sve čeka kad obavimo zadatak koji nam je namijenjen na ovom planetu. 6.

POVEZANE KNJIGE