Brza gramatika – Njemački jezik

Brza gramatika – Njemački jezik Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Brza gramatika – Njemački jezik.pdf
ISBN
6254402779637

OPIS

Interaktivna gramatika Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku njemačkog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija. Najvažnije osnove gramatike svladat ćete već za 30 sati. raznovrsne i zanimljive vježbe s zvučnim primjerima izgovora; informacije o kulturi i zemljama u kojima se njemački jezik govori; interaktivni rječnik s zvučnim primjerima izgovora; mogućnost snimanja vlastitog izgovora, te usporedbe sa izvornikom. Komplet sadrži: CDROM s programom za osobno računalo, priručnik za korisnika.

O knjizi: Interaktivna gramatika. Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku njemačkog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija ... Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

Sve ove sličnosti su sigurno rezultat kontakata između govornika ovih jezika. Tko se zanima za jezike, trebao bi obvezno učiti ... Uvod.

POVEZANE KNJIGE