Kako izrađivati mentalne mape

Kako izrađivati mentalne mape - Buzan, Tony | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako izrađivati mentalne mape.pdf
ISBN
2313546194628

OPIS

Kao malenu dječaku sviđala mi se zamisao o zapisivanju bilježaka i učenju. U vrijeme kad sam stasao u tinejdžera, moj je način razmišljanja već bio zbrkan i nesređen, a ja sam zamrzio sve što je imalo veze s učenjem, poglavito bilježenje. Počeo sam uočavati jednu vrlo izrazitu proturječnost: što sam više zapisivao, to sam lošije učio i pamtio. Trudeći se da sve to popravim, počeo sam podcrtavati ključne riječi i pojmove crvenom bojom, a ono što sam smatrao važnim uokvirivati u kućice. Kao nekom čarolijom moja je sposobnost pamćenja i sjećanja postajala sve bolja.

Tehnika poštuje prirodna načela memoriranja koristeći sposobnosti obiju polovica mozga s naglaskom na uporabi slika, boja i ključnih riječi. Kako izrađivati mentalne mape. Redovna cijena: 69,00 kn: Popust: 5%: Web cijena: 65,55 kn: Dodaj u košaricu .

Ovaj praktični vodič objašnjava kako planirati prezentaciju ili ... Izrada mentalne mape zahtijeva dublju obradu informacija - da bismo napravili dobru mentalnu mapu prethodno moramo proučiti i razumjeti odnose među pojmovima. Povećavaju koncentraciju prilikom učenja i kreativnost.

POVEZANE KNJIGE