Klasične bajke-naučimo engleski

Klasične bajke-naučimo engleski - Zaranska, Joanna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zaranska, Joanna
DIMENZIJA
12,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Klasične bajke-naučimo engleski.pdf
ISBN
6388585195981

OPIS

Neobična knjiga za učenje engleskog jezika za najmlađe početnike i one koji već posjeduju osnovno znanje engleskog jezika. Objedinjuje dvije strane odrastanja – zabavu i učenje te je korisno štivo u kojem jednako mogu uživati i djeca i odrasli.

Knjiga je nova sastoji se od 8 bajki na hrvatskom i engleskom jeziku rječnik ... klasiČne bajke nauČimo engleski Edukativno pomagalo namijenjeno je početnim stupnjevima učenja engleskoga jezika uz pomoć klasičnih bajki. Na svakoj se stranici nalaze se mnoge strane riječi koje se spominju u bajci i uči se njihov pravilan izgovor. Klasične bajke - Naučimo engleski, Novi Grad, 12 KM, 1 Istovremeno na CD-u možete slušati bajke na bosanskom i na engleskom jeziku.

39,90 kn ... I u ovoj 2018. ekipa najveće online knjižare u BiH, na adresi Knjiga.ba potrudila se da svake sedmice obezbijedi nove zanimljive naslove.

POVEZANE KNJIGE