Papiga u obitelji

Papiga u obitelji - Josipović, Matija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
12,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Papiga u obitelji.pdf
ISBN
2659855054396

OPIS

Sve što trebate znati kad stignem na vaša vrata Ukoliko ste odlučili za kućnog ljubimca imati papigu, morate biti spremni pružiti joj ljubav i pažnju koja joj je potrebna. Riječ je o iznimno inteligentnim životinjama, ali i o najosjećajnim pripadnicima životinjskog svijeta. Ako mu posvetite dovoljno vremena, pažnje i strpljenja, ovaj pernati sustanar može biti kućni ljubimac iz snova i neodoljiv čovjekov prijatelj koji će vas nagraditi svojom ljubavlju i privrženošću, svojim talentom i naučenim atrakcijama, širokim repertoarom zvižduka i raznovrsnog glasanja i na kraju, ukoliko imate sreće, oponašanjem ljudskog govora. Ovaj jednostavan i praktičan priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti papigu; na koji način se brinuti za nju; kako je uklopiti u svoj život. Priručnik sadrži korisne savjete o smještaju, prehrani i higijeni. U njemu ćete naći i savjete kako papigu učiti da oponaša ljudski govor, ali i nekoliko savjeta o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim kućnim ljubimcem.

Gostima će rado otkriti tko od ukućana kakve lijekove pije, od svakog će žicati hranu, posebno kikiriki, govoriti tko do kada i koliko spava, pišu 24sata. Knjiga: Papiga u obitelji, pisac: Matija Josipović, Priručnici, Kućni ljubimci, Do 10.00 KM, Tuzla, 10 KM, Izdavač: Leo Commerce, strana: 64, Latinica, Tvrdi uvez ... Zato su joj upute obitelji kod kojih je bio bile dragocjene. - Afrička siva papiga veže se za jednu osobu, u Klodinu slučaju to je bio suprug, odnosno tata djece kojoj je kupljen.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Matija Josipović. Godina izdanja: 2007.

POVEZANE KNJIGE