Ptica duše

Ptica duše - Snunit, Michal | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Snunit, Michal
DIMENZIJA
5,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Ptica duše.pdf
ISBN
8503052124979

OPIS

Duboko u nama leži duša, a u duši živi posebna ptica. Ta ptica duše otvara i zatvara ladice naše duše, u kojima su svi naši osjećaji: postoji ladica za zavist, ladica za sreću, ladica za ljubav, po jedna za svaki ljudski osjećaj. Samo ptica duše ima ključeve tih ladica i otvara ih kada to od nje zatražimo. Ptica ponekad postupi suprotno i otvori pogrešnu ladicu – umjesto šutnje javi se govor; kada najviše želimo biti mirni i spokojni, javi se ljutnja. Kako ćemo čuti poruku te ptice i saznati nešto više o našem stvarnom ja?

Pročitajte više. Postoji jedna knjiga koju bi svi trebali imati, knjiga jednostavnog naziva Ptica duše. Ta knjiga mi je bila neopisiva pomoć u trenucima kada sam vlastitom djetetu željela objasniti što znači riječ duša, riječ iza koje se skriva ono što uistinu jesmo, riječ koja nas čini jedinstvenima na ovom svijetu, riječ čiju cijenu plaćamo doživotno ukoliko … Michal Snunit Samo ptica duše ima ključeve tih ladica i otvara ih kada to od nje zatražimo.

Do sada ste shvatili da je svatko drugačiji zato što ima drukčiju pticu duše duboko u sebi. Ptica koja svakog dana otvara ladicu za sreću, obasipa srećom vaše tijelo i vi ćete biti sretni. Ptica duše ne radi uvijek ono šta joj se kaže pa napravi zbrku.

POVEZANE KNJIGE