Refleksije o znanosti i politici

Refleksije o znanosti i politici - Supek, Ivan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Supek, Ivan
DIMENZIJA
10,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Refleksije o znanosti i politici.pdf
ISBN
9100716990329

OPIS

Ova Supekova knjiga nedvojbeno predstavlja originalnu znanstvenu raspravu iz područja društvenih znanosti, filozofije politike kao i politologije tranzicije, nove znanstvene discipline koja se razvila u modernoj politologiji nakon propasti komunističkog političkog uređenja i komunističke ideologije u Europi. Vrijednost ove studije jest bas u tome što je pisana iz konteksta i rakursa modernog racionalističkog humanizma dvadesetog stoljeća, kojemu pored akademika Supeka, pripada jedna cijela generacija znanstvenika koja je presudno utjecala na slom totalitarističkih ideologija, kao što su Bertrand Russel i Andrej Saharov.

Adresa: 21212 Kastel Sucurac, Splitsko-dalmatinska, Hrvatska Telefon: 099/517-1146 IUCAT is Indiana University's online library catalog, which provides access to millions of items held by the IU Libraries statewide. Refleksije o znanosti i politici / Ivan Supek. Format Book Published Zagreb : Prometej, 2005.

povijest. drugi svjetski rat; jugoistoČna europa u drugom sv.ratu; jugoslavenski socijalizam i titoizam Knjigolov - online knjižara: Prometej, Ivan Supek, Refleksije o znanosti i politici REFLEKSIJE O ZNANOSTI I POLITICI by ivan supek (16280) - Ova Supekova knjiga nedvojbeno predstavlja originalnu znanstvenu raspravu iz područja društvenih znanosti, filozofije politike kao i politologije tranzicije, nove znanstvene discipline koja s... Osijek.

POVEZANE KNJIGE