101 pseći trik

101 pseći trik - Chalcy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chalcy
DIMENZIJA
6,77 MB
NAZIV DATOTEKE
101 pseći trik.pdf
ISBN
1216168774605

OPIS

101 pseći trik – Aktivnosti koje će vas zbližiti s psom i pružiti mu nove izazoveKyru i Chalcy prvi sam puta sreo kada sam radio jedan televizijski talent show namijenjen životinjama. Jedan od suradnika mi je spomenuo da je pronašla psa koji zna čitati! Sve ove godine koje sam proveo u radu i snimanju sa životinjama shvatio sam da ima vrlo pametnih pasa, no ovo je bilo nešto posebno. Naravno da su Kyra i Chalcy pobijedile u ovom televizijskom natjecanju, a zatim i u još nekoliko sljedećih! Posebno sam zapamtio dvije stvari: prvo, njihove osmijehe, te drugo, da su sve trikove izvodile zajedno. Kamere može natjerati ljude da se usredotoče samo na sebe i zaborave drugu polovicu tima, no Kyra i Chalcy su od prvog snimanja pa do kraja sve izvodile zajedno. Kad me je kasnije Kyra nazvala i rekla: Chalcy i ja pišemo knjigu!, nisam bio iznenađen. Moje je jedino pitanje bilo: A tko utipkava tekst?101 pseći trik je knjiga koja se u potpunosti temelji na timskom radu. Kyra i Chalcy izvode pozitivno motivirani trening i tehnike koje ga čine više zabavom nego obavezom. Svi su trikovi sačinjeni na način da kod vašeg psa razvijaju određene vještine, od mentalnih pa do fizičkih, a ujedno i razvijaju vaš prijateljski odnos i povjerenje.

Svi su trikovi sačinjeni na način da kod vašeg psa razvijaju određene vještine, od mentalnih pa do fizičkih, a ujedno i razvijaju vaš prijateljski odnos i povjerenje. 101 Pseći trik. Prikazuje se jedan rezultat.

Format: 23 x 18; ISBN: 978-953-99216-4-2; Broj stranica: 208; Uvez: Mekani; Godina izdanja: 2008; Izdavač: Selman; U kategoriji: Kućni ljubimci; UČENJE TRIKOVA odličan je način da se povežete s psom i ukjlučite ga u svoju obitelj, a u isto vrijeme da mu stalno osiguravate ... Kyra Sundance - 101 pseći trik Elektronska knjiga / PDF format / Naš jezik U ponudi je preko 80.000 e-knjiga, e-stripova i e-časopisa od kojih je jedan mali dio objavljen ovde na sajtu Ukoliko ste zainteresovani za neke naslove koji nisu navedeni u ponudi, kontaktirajte me preko privatne poruke 101 pseći trik. 2.3K likes.

POVEZANE KNJIGE