Adam – Čudesni iscjelitelj

Adam – Čudesni iscjelitelj - Adam | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adam
DIMENZIJA
6,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Adam – Čudesni iscjelitelj.pdf
ISBN
9421156627769

OPIS

Knjiga govori o načinu rada Adama, mladog kanadskog iscjelitelja. Autor (Adam) daje detaljne upute kako svatko može iscjeliti samoga sebe. Ovo je priča o tome kako je Adam otkrio i razvio svoje sposobnosti iscjeljivanja. U dobi od šesnaest godina, on posjeduje jedinstvenu sposobnost da se povezuje s drugim ljudima na daljinu i utječe na njihovo zdravlje. Nije važno nalaze li se oni na istom kontinentu kao i on ili ne. Adam dijeli svoje misli, opažanja i mudrost koja često nadilazi njegove godine. Šalje nam poruku nade i ohrabruje dok istražuje vezu uma i tijela. Iscjelitelj snova jednostavan je, ali dubok kroz prikaz načina na koji Adamovo putvanje utječe na sve nas.

Zagreb : Škorpion, 2008. - Materijalni opis. Priča o Adamu Ezop antikvarijat > Knjige > Alternativa > Alternativna medicina > Adam čudesni iscjelitelj.

U dobi od šesnaest godina, on posjeduje jedinstvenu sposobnost da se povezuje s drugim ljudima na dalji… Adam dijeli svoje misli, opažanja i mudrost koja često nadilazi njegove godine. Šalje nam poruku nade i ohrabruje dok istražuje vezu uma i tijela.

POVEZANE KNJIGE