Cafe Nostalgija

Cafe Nostalgija - Stojić, Mile | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojić, Mile
DIMENZIJA
10,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Cafe Nostalgija.pdf
ISBN
6393504714924

OPIS

S podnaslovom «Ogledi o izobilju i oskudici» istaknuti hrvatski književnik i pjesnik iz Bosne i Hercegovine, dobitnik «Goranovog vijenca» Mile Stojić, u ovoj je knjizi napravio autorski izbor istoimenih kolumni koje je od 2001. do 2007. godine objavljivao u kultnom splitskom tjedniku «Feral Tribune». «Podsjećajući nas na to gdje smo bili, ovaj nas blistavi pisac permanentno upozorava na to kamo zapravo idemo. Samo je vrhunsko pero moglo patentirati tu aktivnu nostalgiju kao temeljnu poetičku odrednicu svoje publicistike, te spojiti dva osjećanja koja prevladavaju u njegovim tekstovima – toplinu i jezu.» Viktor Ivančić

Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Caffom Nostalgijom i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i... Opis - CAFE NOSTALGIJA - Ogledi o izobilju i oskudici 2001-2007.

U njegovu rukopisu, naime, ona ne pokazuje ukopanost u prošlost, nego - obratno - demaskira našu stvarnost bolje od mnogo čega drugog. Prikažite profile ljudi s imenom Caffé Nostalgija. Pridružite se Facebooku, povežite se s Caffé Nostalgija i ostalima koje možda poznajete.

POVEZANE KNJIGE