Dizajn i planiranje vrta – stručnjak za vrt

Dizajn i planiranje vrta – stručnjak za vrt - Bridgewater, Alan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bridgewater, Alan
DIMENZIJA
5,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Dizajn i planiranje vrta – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
8895878177863

OPIS

Upravo ste preselili u novi dom, a vrtu je potrebno potpuno preuređenje? Želite li udahnuti novi život svome vrtu, a jednostavno ne znate otkuda da počnete? Ova će vam knjiga pokazati kako da iz napuštenog komadića zemlje stvorite vrt svojih snova, vodeći vas od početnih planova, pa sve do završnih detalja.

Patio vam pruža ugodno mjesto gdje ćete čitati knjigu, tiho razgovarati, igrati se s djecom, pripremati jelo na roštilju, promatrati vodeno obilježje i besposleno dremuckati - sve prekrasna ... Također, izračunati koliko bi takav vrt koštao. Mijenjat ćemo i dorađivati projekt dok ne postane nacrt onakvog vrta kakvog smo željeli.

Pri tome trebate razmisliti i o potrebama svojih prijatelja i susjeda, no prvo morate dokučiti svoje vlastite potrebe - stvari koje želite i one koje ne želite. Uspješan vrt uvijek je spoj onoga što stvarno imate i onoga što biste željeli. Vrt možete pripremiti za sadnju čim zatopli i prođe opasnost od jutarnjih mrazova, a biti će vam lakše ako ste pripremili tlo sa slojem komposta jer će ono biti bogato mineralima i hranjivim tvarima bez dodatnog okopavanja.

POVEZANE KNJIGE