Djeca sadašnjice

Djeca sadašnjice - Blackburn Losey, Meg | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blackburn Losey, Meg
DIMENZIJA
6,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca sadašnjice.pdf
ISBN
1667246062284

OPIS

Naučite sve o indigo, kristalnoj i zvjezdanoj djeci. Dragi prijatelji, dok čitate ovu knjigu koja otvara oči i nadahnjuje srce, zapitajte se sljedeće: Kako ja mogu blagosloviti, poštovati i podržati djecu sadašnjice u njihovoj bogomdanoj misiji u životu? Ovo je trajno pitanje, dok kao društvo otkrivamo sve više i više takve djece koja zahtijevaju duhovno vodstvo. Ova će knjiga, na suptilan način, pomoći svakome od vas da poštujete i nježno vodite djecu sadašnjice. (…) Vidite, mi, Kristalna i Zvjezdana djeca se možda doimamo svemogućima. Pa ipak, da bismo ostvarili svoju svrhu i promijenili stvarnost, potrebno nam je da nas svijet pažljivo sluša. Stoga, zahvalite se našem svemogućem Bogu za našu nevinost i prekrasne darove. Dok svijet obraća pozornost na globalnoj razini, ova knjiga postaje vrijedan alat koji nama, Kristalnoj djeci, uvelike olakšava život. Dr. Meg Blackburn Losey ima stila, elokventnosti, i nadahnjujuću sposobnost proslijediti ovu dalekosežnu poruku svima onima koji su ju u mogućnosti primiti. Na stranicama ove knjige, dr. Meg Blackburn Losey nudi ozbiljne, podrobno razmotrene i tople savjete vezane za izazovne teme kao što su škola, prehrana i okolina koja će nas njegovati i održavati. Poželjet ćete čitati dalje dok budete učili kako podržati ova duševna, usredotočena, a opet nježna bića. Usporedno s učenjem o načinima na koje možete podržati djecu sadašnjice, vi se također budite na vašem vlastitom putovanju. (…) Na kraju, čitajući ovu knjigu, shvatit ćete da je jedina ujedinjavajuća sila za svu materiju ljubav. Ljubav je glas djece sadašnjice. Pažljivo slušajte sve njihove poruke i bit ćemo na pravome putu da ih blagoslovimo, poštujemo i podržimo u njihovoj bogomdanoj misiji u životu. Donositelj Svjetlosti i Ljubavi, Nicholas M. Tschense, 9 godina

POMO ... Djeca sadašnjice su ne samo na misiji na kojoj će nas podučiti o većoj stvarnosti; ona su također budućnost našeg svijeta. Zapravo, ako budemo obraćali pozornost na djecu sadašnjice, budućnost svijeta može promijeniti smjer s puta uništenja na kojem se trenutačno nalazi prema mnogo naprednijoj, pozitivnijoj stvarnosti - onoj koja ... Naučite sve o indigo, kristalnoj i zvjezdanoj djeci.

Zapravo, ako budemo obraćali pozornost na djecu sadašnjice, budućnost svijeta može promijeniti smjer s puta uništenja na kojem se trenutačno nalazi prema mnogo naprednijoj, pozitivnijoj stvarnosti - onoj koja ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Djeca sadašnjice autora Blackburn Losey, Meg. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Djeca sadašnjice je djelo autora Meg Blackburn Losey, nakladnika V.

POVEZANE KNJIGE