Doručak

Doručak - Gulin, Dunja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gulin, Dunja
DIMENZIJA
4,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Doručak.pdf
ISBN
2643342139103

OPIS

Za doručak kažu da je najvažniji obrok u danu, a istoimena kuharica u biblioteci Mirisi i okusi Makronove koju potpisuje Dunja Gulin omogućit će vam da taj obrok u danu učinite raznolikim, da ga prilagodite osobnim potrebama i raspoloženjima te da istodobno znate da u organizam unosite visokohranjive namirnice iznimnoga okusa. Dunja je osmislila 28 recepata (slatkih, slanih, konkretnih i laganijih) imajući pritom u vidu individualne potrebe ljudi (za one koji vole nešto lagano ujutro, za one koji nemaju vremena ujutro, za one koji žele ojačati vlastiti organizam, za sportaše, studente itd.)

Zaboravljamo koliko je bitno za početak dana tijelu pružiti sve potrebne nutrijente kako bi imalo energije za cijeli dan. Ujutro, nakon ustajanja, brzo se spremite za posao i izletite kroz vrata bez doručka.

ustipci piroske przena-testa ... Proteinski doručak, koji se sastoji od zobenih pahuljica, različitog voća, jogurta, meda i kakaa, bogat je izvor energije za naporan radni dan, a hrskave bruschette sa svježim sirom, crnim maslinama i sušenim rajčicama idealan su lagani doručak. Evo nekoliko njegovih izvrsnih prijedloga za kraljevski doručak koji će vas oduševiti: Doručak za trčanje Ako su vaša jutra ispunjena treninzima trčanja ili vježbanjem u teretani treba vam dosta hranjivih tvari kako biste pravilno istrošili kalorije.

POVEZANE KNJIGE