Kombinacije u prehrani

Kombinacije u prehrani - Giunti, Editore | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giunti, Editore
DIMENZIJA
10,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Kombinacije u prehrani.pdf
ISBN
8937063126110

OPIS

Da bismo bili što zdraviji i vitkiji, da bismo naučili smišljati jela, da bismo se pravilno hranili ne odričući se navika i uživanja u hrani.Je li pravilno kombiniranje namirnica teško? Puno je teže probaviti loše kombinirane namirnice! Ova nam knjiga pomaže da procijenimo i prerastemo najčešće modele prehrane.Pravilno kombiniranje namirnica je sigurno i lako za upotrebu, prelistavanje i učenje”.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Kombinacije koje treba izbjegavati. Prema ajurvedi, probavni sustav teško probavlja nepravilno usklađene namirnice.

Filozofija ayurvedske kuhinje je u pravilnom odabiru, pripremi i kombinaciji pojedinih namirnica: voća, povrća, orašastih plodova i začina koji zajedničkim djelovanjem imaju blagotvoran utjecaj na zdravlje. Puno je savjeta o tomu kako pravilno kombinirati namirnice u prehrani da ne bi došlo do poremećaja u probavnom traktu poput bolova u želucu, plinova ili slabije apsorpcije hranjivih tvari, no liječnici i nutricionisti posebno upozoravaju na redoslijed unošenja hrane u organizam. ...

POVEZANE KNJIGE