Savršeno pamćenje

Savršeno pamćenje - Buzan, Tony | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
10,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršeno pamćenje.pdf
ISBN
6238571924818

OPIS

Oslobodite snagu svog uma i povećajte pamćenjePameti i pamćenja nikad dosta. Naučite kako poboljšati pamćenja imena, brojeva, općih podataka ali i čitavih govora, članaka, pjesama pa i ulomaka knjiga.Dobra je vijest da ne postoji prirodno loše pamćenje. Svi mi imamo sposobnost memoriranja onoliko koliko mi to želimo, a u ovoj knjižici Tony Buzan upravo navodi lako upotrebljive tehnike uz čiju pomoć svi možemo usavršiti pamćenje i zaboraviti na probleme u prošlosti.Tony Buzan je autor Mentalnih mapa i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

Autor nas uči kako se može poboljšati pamćenje ne samo imena, brojeva, općih podataka i popisa već također i čitavih govora, članaka, pjesama i ulomaka knjiga. Nisu zaboravljeni ni kartaši, zatim oni koji uče neki strani jezik ili ... Savršeno Pamćenje.

Čokoladna, mekana i kremasta, crno-bela fantazija osiguraće vam samo pohvale! Od nevjerojatnih detalja o tom fenomenu i kako osnažiti vlastitu memoriju, do ljudi koji tvrde kako im je to što sve pamte prokletstvo, otkrijte zanimljivosti o ovom kompleksnom fenomenu moždanih aktivnosti Pojam 'fotografsko pamćenje' već se dugo koristi za ljude koji imaju neobičnu ... Savršeno pamćenje Tony Buzan. Mentalne mape u poslu Tony Buzan.

POVEZANE KNJIGE