Tiha moć

Tiha moć - Wilde, Stuart | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wilde, Stuart
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Tiha moć.pdf
ISBN
2356202983433

OPIS

Svako malo susretnemo neku osobu koja je vrlo – drukčija. Ne možete točno reći stoje to što vas privlači k toj individui, ali on ili ona luče vmisteriju i snagu, isijavajući tihu moć koja je čudna i čarobna. Koja je to nevidljiva sila? I zašto je neki posjeduju, ali većina ipak ne? U ovoj malenoj knjizi, pričat ću vam o toj moći, o njezinoj tajni i kako je zadobiti. Postoji jednostavan trik kojeg morate naučiti. A jednom kad ga savladate, tiha moć postaje vašom neizgovorenom vjerodajnicom. Ona je karizma koja postupno raste i razvija se oko vas. Kroz nju možete izraziti posebnu dobrotu koja pomaže ljudima i ovom planetu i možete se promijeniti na bolje. Autor ove knjige, Stuart Wilde, takva je – drukčija – osoba. Njegova tiha mudrost ohrabruje nas pronaći svoju vlastitu. Pa, treba li jačeg razloga za čitanje njegovih knjiga?

Oznake: #AEM #aktualno #AnteJozić #biskupskoređenje #prometnanesreća #ređenje ... Rosa Louise Parks (4.2. 1913.— 25.10.

koji je svoju premijeru doživio na istim daskama kao i "Tiha noć". Osim mjuzikla, u čast velikom jubilarnom rođendanu Austrijanci su pokazali kako ta pjesma nadilazi granice glazbe te da je itekako ... Tiha noć, o sveta noć V koj mila božja moć, Blagoj milosti otpira zvir, Krivcem ruku ponudja na mir Spasitelj grišnikov svih.

POVEZANE KNJIGE