Zdravstvo po mjeri čovjeka

Zdravstvo po mjeri čovjeka - Štifanić, Mirko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Štifanić, Mirko
DIMENZIJA
11,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvo po mjeri čovjeka.pdf
ISBN
7390233092612

OPIS

Zdravstvo po mjeri čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne samo za njih. Knjiga se pojavljuje u vremenu kada mnoge profesije nastoje osuvremeniti svoj način rada i poboljšati odnos prema čovjeku, odnosno pacijentu, te (p)ostati društveno prihvatljive, uspješne i etične i kao takve provoditi globalnu strategiju Europske unije i Svjetske zdravstvene organizacije Zdravlje za sve u 21. stoljeću. Cilj ovoga udžbenika je razvijanje znanja i spoznaja medicinske sociologije kao komplementarne pomoći u razumijevanju organizacije, planiranja i rukovođenja u zdravstvu sa svrhom podizanja ovoga sustava iz duboke krize na razinu dostojnu čovjeka.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

15-18: preuzimanja: 529* citiraj: APA 6th Edition Iako je ovaj rast za siromašne i društveno isključene stvorio brojne mogućnosti za razvoj po mjeri čovjeka, on nije na odgovarajući način preveden u poboljšanje socijalnog uključivanja ili smanjenje siromaštva. Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Zaklada Friedricha Eberta (FES) organizirali su u Novinarskom domu konferenciju pod nazivom Radno vrijeme po mjeri čovjeka na kojoj se raspravljalo o tome kakvo je to radno vrijeme po mjeri čovjeka, zašto i kako skratiti radno vrijeme, te koja rješenja za preokretanje negativnih trendova u području radnog vremena predlažu europski sindikati i SSSH. Integrativna bioetika (prirodne, tehničke, biomedicina i zdravstvo, biotehničke, društvene, humanističke znanosti) Kroatologija; ... Projekt Psihičko zdravlje u zajednici - terapija po mjeri čovjeka.

POVEZANE KNJIGE