Anđeo u ofsajdu – audioknjiga

Anđeo u ofsajdu – audioknjiga - Ferić, Zoran | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferić, Zoran
DIMENZIJA
7,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeo u ofsajdu – audioknjiga.pdf
ISBN
9742980710489

OPIS

Čita Pero Kvrgić Snažne, bizarne slike poput onih iz čekaonice za testiranje na aids, s dječjeg pogreba ili iz lječilišta, zapravo su za čitatelja izuzetno duhovite i zabavne. U tome i jest pravo majstorstvo pripovijedanja, ali i paradoks? Ferić, naime, pripovijeda o bizarnom, bolesnom i perverznom, a tome se smijemo i zabavlja nas. Kao da je pripovjedač postavio zamku? Snažne, bizarne slike poput onih iz čekaonice za testiranje na aids, s dječjeg pogreba ili iz lječilišta, zapravo su za čitatelja izuzetno duhovite i zabavne. U tome i jest pravo majstorstvo pripovijedanja, ali i paradoks? Ferić, naime, pripovijeda o bizarnom, bolesnom i perverznom, a tome se smijemo i zabavlja nas. Kao da je pripovjedač postavio zamku?

čak polovica svih prodanih knjiga činile digitalne, većinom audioknjige koje su u Danskoj prodane u više primjeraka nego e-knjige. Ideja da anđeo čuvar nadgleda svakog od nas može biti ogromna utjeha. Neki ljudi vjeruju da je njihov anđeo čuvar duhovno biće koje radi za njihovu dobrobit, dok drugi vjeruju da je njihov anđeo čuvar preminula voljena osoba koja im pruža vodstvo.

Onima koji vjeruju u anđele čuvare ili su otvoreni za tu mogućnost, ponekad može […] Pišući o patologiji svakodnevice i pakosnim slučajevima, Ferić je otvorio, ali istodobno i posve definirao novu stranicu hrvatske proze, pisalo je o obrazloženju Nagrade Jutarnjeg lista za najbolje prozno djelo 2000. godine, koja je Zoranu Feriću dodijeljena za zbirku priča Anđeo u ofsajdu. Tako je prije desetak godina jedna producentska kuća iz Zagreba snimila nekoliko najpopularnijih domaćih knjiga, među kojima su roman "Što je muškarac bez brkova" Ante Tomića, koji čita pokojni glumac Ivica Vidović, te "Anđeo u ofsajdu" Zorana Ferića, koji čita Pero Kvrgić.

POVEZANE KNJIGE