Govor tijela

Govor tijela - Borg, James | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borg, James
DIMENZIJA
3,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Govor tijela.pdf
ISBN
9758917896557

OPIS

Govor tijela – 7 jednostavnih lekcija za svladavanje nijemog jezikaGlumci moraju biti majstori u govoru tijela kako bi nas uvjerili da vjerujemo u ulogu koju igraju, pomažući nam istovremeno u obuzdavanju nevjerice (jer nije posrijedi stvaran život) da bismo mogli aktivno sudjelovati i u predstavu unijeti osobne emocije. Doživljavajući manirizam i geste koje prizivaju određene emocije, prateći što se govori ili osjeća, mi nesvjesno prihvaćamo poruku i prihvaćamo opsjenu – sjajna gluma! Budući da svi mi u svakodnevnom životu igramo određene uloge kako u privatnom životu, a posebice na poslu, govor tijela je način na koji naša tijela prikazuju svoje ili stavove lika. U tome nema ničega lažnog – kao što je rekao Shakespeare: Cijeli svijet je pozornica, a svi su muškarci i žene samo glumci, imaju svoje odlaske i izlaske na pozornicu.Poput profesionalnog glumca u igranju svoje uloge, u svakodnevnome životu i vi morate nastojati da je govor vašega tijela sukladan ulozi koju igrate, u protivnom vaša predstava nije primjerena niti je poruka uvjerljiva. Više od polovine naših komunikacija se odvija kroz tijelo, ali koliko nas ustvari zna kako upotrijebiti govor tijela i, još važnije, upotrijebiti ga na pravi način? Moć i utjecaj govora tijela su golemi. Bez obzira trebate li unovčiti ideju, ukazati na problem ili shvatiti što drugi doista misle, govor tijela je u korijenu svih komunikacija. Shvatite li ga ispravno, komunikacija s ljudima će biti uspješna, ali ako ga shvatite krivo čeka vas teška borba.Ova knjiga će vam pomoći da ga shvatite ispravno u svakoj prilici. Kroz sedam jednostavnih lekcija postat ćete stručnjak za čitanje drugih i kontroliranje vlastitih gesta kako biste postigli željenu reakciju.

Često će prekrižiti noge ukoliko je zainteresirana, a posebno je dobar ... Govor tijela političara, Nixon - Kennedy primjer Potaknut skorašnjim izborima i budućim TV sučeljavanjima, a nakon što sam već pogledao nastupe nekih naših političara po […] 12/06/2020 12/06/2020. U razdjeljak te ljubim…nešto malo o kosi! tumaČenje neverbalne komunikacije - govor tijela Verbalna komunikacija smatrana je boljim načinom prikazivanja stanja, misli i osjećaja, neverbalna komunikacija u svojoj biti nikako ne smije biti podcijenjena; ona je samo diskretniji način izražavanja emocija i stanja, odnosno vrlo moćno oružje sporazumijevanja za one koji je znaju ... Govor tijela obično 'govori', a kad nam riječi pobjegnu, možda čak biti jedini oblik komunikacije.

primjerice prebacio nogu preko noge kao i vi, znači . da razgovor ide dosta dobro.

POVEZANE KNJIGE