Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray)

Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray) Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray).pdf
ISBN
8115653608090

OPIS

Hrvatsko podmorje 4 otkriva podmorske tajne Dubrovnika, Korcule, Hvara, Paga, Lošinja i mističnoga Svetoga Andrije. Otkriva njihovu kulturu, povijest, ljepotu zemlje i neba čija se modrina pretače u morske dubine. Neka mjesta snimljena su prvi put u povijesti, neka su bila sasvim neobična za ronjenje. Na svima njima otkrivamo život i zanimljivost koja se rijetko viđa. Neki organizmi neobično svijetle, drugi se još neobičnije kreću. Za neke otkrivamo zanimljive predstavnike. Svako mjesto ima svoju jedinstvenu priču čiju fabulu određuju njegovo kopno i njegove dubine sa svim bićima. Vrsna objašnjenja i sjajno odabrani kadrovi stapaju se u sliku života za koji možda nismo znali ni da postoji. Jezične inačice na BD-u: engleski, njemački, francuski, talijanski, češki, ruski i “no naration”.

62,00 kn John Lennon Yoko Ono Imagine Gimme Some Truth Format: BLU-RAY . Dodaj u listu želja; 143,40 kn.

od 625 kn Pogledaj sve cijene. Stranica 1. Pronađeno 0 rečenice podudaranje izraz Blu-ray Disc.Pronađeno u 6 ms.Prijevod sjećanja su stvorili čovjeka, već usklađeni na računalu, što bi moglo dovesti do pogreške.

POVEZANE KNJIGE