Konji – potpuni vodič

Konji – potpuni vodič - Constantino, Maria | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Constantino, Maria
DIMENZIJA
6,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Konji – potpuni vodič.pdf
ISBN
3035948463704

OPIS

Potpuni vodič – konji Njega i pasmine konja, vježbe jahanja i konjički sportoviPotpuni vodič o konjima nezaobilazni je priručnik za svakoga koga zanimaju konji i jahanje. Uobičajeni konjički pojmovi i izrazi navedeni su u kazalu, te se lako pronalaze sve informacije o bilo kojoj temi. Poglavlje o dresuri, na primjer, donosi sveobuhvatni prikaz svakog aspekta te teme.

Sve što ste ikada poželeli da znate o konjima sažeto je u ovom priručniku koji je podeljen u dva dela. Prvi deo se bavi svakodnevnom negom konja sa savetima za izbor odgovarajućeg konja za jahanje. Konji na OLX.ba - prodaja i potražnja, novi i polovni artikli u kategoriji Konji iz cijele Bosne i Hercegovine. PSI-potpuni vodič savršena je knjiga za sve vlasnike pasa ili za one koji jednostavno vole pse.

Informativna i zanimljiva, ugodna i zabavna, sadrži sve informacije koje trebate znati. Podijeljena u dva dijela, ona je uistinu sveobuhvatan vodič u svijet konja. Bez obzira imate li vlastitog konja, želite posjedovati konja ili jednostavno volite konje.

POVEZANE KNJIGE