Moja beba – prva godina moje curice

Moja beba – prva godina moje curice - Kozina, Drago (ur.) | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Drago (ur.)
DIMENZIJA
8,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja beba – prva godina moje curice.pdf
ISBN
9005050354538

OPIS

Rođenje djeteta uvijek je jedinstven događaj i iskustvo povezano s nadom, ljubavlju, srećom i radošću. Sad počinje zajednički život izvan majčina tijela. Dijete napušta svoje zaštitno okružje i nada se ponovno pronaći sigurnost i zaštitu u naručju punom ljubavi. Osjećaj zaštićenosti, sigurnosti i roditeljska podrška posebno su važni u prvim godinama života. Dijete u prvih dvanaest mjeseci velikim koracima napreduje od novorođenčeta koje je potrebno hraniti i nositi, do mališana koji može mnogo sam učiniti. Zbog toga se prvoj godini pridaje posebna važnost.

Uživajte u oderastanju svojega djeteta i u ovu knjigu unesite važne trenutke u njegovu razvitku. Za svaki mjesec djetetova života naći ćete i mnogo korisnih savjeta.

Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja Bosne i Hercegovine, Crne ... Prva godina djetetova života donosi veliku zabavu i radost. Sve je novo i uzbudljivo.

POVEZANE KNJIGE