Ne zaboraviti Anu

Ne zaboraviti Anu - Gajger, Arno | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gajger, Arno
DIMENZIJA
10,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne zaboraviti Anu.pdf
ISBN
5711188077371

OPIS

…junaci priča Arna Gajgera (jednog od najcenjenijih savremenih austrijskih autora koji se zbirkom «Ne zaboraviti Anu» premijerno predstavlja pred našom književnom publikom) raznoliki su upravo onoliko koliko se međusobno razlikuju i problemi kojima robuju.Oni su opsesivno-kompulzivni, beznadežno zaljubljeni, nesrećni, napušteni, tužni, besni, kolebljivi, prokleto hladni, ponekad zli… Jedno ih, ipak, spaja. Svi su jednako neukorenjeni u neprijateljskom svetu koji ne daje prejaka uporišta za bilo šta i u kom oni i nemaju druge do da očajnički tragaju za ljubavlju, identitetom, razumevanjem. Ili barem za «mirom, samo malo mira». Dakle, za bilo čime što će na ovaj ili onaj način ugušiti prazninu i bol kojei u sebi nose. Ovih dvanaest snažnih, tragičnih koliko i duhovitih, slojevitih koliko i lako čitljivih priča o «prirodnim pojavama kolebanja» spadaju među najviše domete savremene književnosti na nemačkom jeziku… Napomena: srpski jezik, latninica

To te ne čini nesposobnom za dalje. Samo moraš pustiti ovu osobu kako bi ponovno doživjela ljubav, da bi se ponovno zaljubila u svoj život i da bi dopustila svom srcu da se opet nekome otvori.

Moja druga kći, Gordana, koja je pravnica, rekla je da nas je Ana zaposlila. Ostavila mi je Zakladu u zalog, ali i brigu da ne mislim, da ne plačem i da ne budem tužna. Naravno da nikada ne smijemo zaboraviti koliki su kapaciteti općine i njene nadležnosti", kazao je Škaljić.

POVEZANE KNJIGE