Strah od pletenja

Strah od pletenja - Rudan, Vedrana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rudan, Vedrana
DIMENZIJA
4,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Strah od pletenja.pdf
ISBN
9493937394304

OPIS

Knjiga o hrvatskim političarima i svemu što su nam lagali – 100% necenzurirano!Urednik ove knjige Vladimir Arsenijević naredio mi je da napišem ovaj Uvod. “Dovoljno je pet rečenica.”Ovo su tekstovi iz Ferala i Nacionala objavljeni između 1999. i 2008. godine. Ferala više nema. Vlasnik Nacionala Ivo Pukanić je ubijen. Mračni likovi koji su u mojim prastarim tekstovima bili hrvatski političari i zločinci i danas su hrvatski političari i zločinci. Hrvatski popovi koji su u mojim prastarim tekstovima bili lažljivci, licemjeri i manipulatori i danas su lažljivci, licemjeri i manipulatori. NATO koji je u mojim pričama bio gadna, jeziva, daleka hrvatska budućnost danas je gadna, jeziva hrvatska sadašnjost. Zla dječica iz mojih starih priča danas su zli ljudi. Moji junaci, loši jebači iz dvije tisuće i prve, i danas loše jebu. Presretna sam što moje priče drže vodu, prežalosna što se ništa ne mijenja na bolje. Nadam se da ćete u ovoj knjizi otkriti ono što sam ja otkrila jučer, život je ipak prekrasan. Hvala Predragu Luciću koji mi je knjizi poklonio naslov. Hvala Ivi Pukaniću jedinom uredniku koji me nikad nije cenzurirao.U Rijeci, 15. travnja 2009. (iz Uvoda)Od iste autorice do sada objavljeno u izdanju V.B.Z.-a: Kad je žena kurva/Kad je muškarac peder

Strah od letenja može biti prouzročen brojnim faktorima, a brige vezane uz letenje mogu poprimiti različite oblike, od straha od zatvorenog prostora do briga o sigurnosti i tehničkoj stabilnosti zrakoplova ili pak straha od letenja noću. Strah od letenja. Inače nisam pristalica teorija zavjera, ali tada sam čvrsto vjerovao da avioni ne lete.

Nije mi cilj bio kopirati motiv, nego se inspirirati njime. U procesu sam donekle upoznala Knifera, ali i dalje mi ostaje nepoznanica kojom mišlju se vodio i iz kojeg razloga je stvarao tako kako je stvarao.

POVEZANE KNJIGE