Tišina -Tajna cjelovitosti

Tišina -Tajna cjelovitosti - Sardello, Robert | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sardello, Robert
DIMENZIJA
4,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Tišina -Tajna cjelovitosti.pdf
ISBN
6949950731025

OPIS

Tišina nas bogatom prozom poziva da iskusimo tišinu kao prisutnost koja je stvaralačka, obnavljajuća i produbljujuća za tijelo koje je na razmeđi unutarnjeg i vanjskog svijeta. Služeći se pojmovima poput muke sv. Antuna, antropozofije, dubinske psihologije i fenomenologije, knjiga razotkriva nevidljive osobine tišine i istražuje njen fenomen kao izvor neshvatljive cjelovitosti i ponovnog obnavljanja. Otkrivajući vlastite misli i iskustva, Sardello nas vodi na unutarnje putovanje izvan kaotične buke ega, na mjesto posvećenja i samoiscjeljenja. Autor nam pokazuje važnost njegovanja tišine u osobnim vezama i predstavlja vježbe koje nam pomažu probuditi unutarnje struje duhovnosti koje nas vode putem univerzalne milosti, služenja i iscjeljenja. Ova je knjiga dosita postignuće. U njoj Robert Sardello skromno, elegantno i maestralno postavlja spoznajnu i duhovnu fenomenologiju na novu razinu. Ono što je prije bilo skriveno, sada je vidljivo: spiritualna psihologija nije samo još jedan teorija, nego put do nove stvarnosti.

Srce teži cjelovitosti, ono ne oprašta sukobe. Čovjek koji je oslobođen ne sudi i ne osuđuje. ORGANIZACIJA NASTAVE U PŠ HRASTELNICA I PRO TIŠINA ERDEDSKA OD 8.2.2021.

Simptomatski je ovo stanje poprilično jednostavno, dakle, karakterizira ga osjećaj svjesnosti, ali nemogućnost pomicanja tijela.Ova nemogućnost pokreta može potrajati od nekoliko sekunda do nekoliko minuta, a potom prolazi sama od sebe.. Kako smo svjesni sebe i svoje okoline, najčešće se javljaju i osjećaji zbunjenosti, anksioznosti i straha dok prolazimo ... Na današnji dan, 30.

POVEZANE KNJIGE