Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću

Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću - Zeland, Vadim | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
10,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću.pdf
ISBN
1923462999834

OPIS

U četvrtom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu autor razmatra konkretna pitanja koja nas sve zaokupljaju.Kako svoj seksualni život učiniti uspješnim te se riješiti krivnje i osjećaja manje vrijednosti? Kako postići slavu i uspjeh? Je li moguće osloboditi se ovisnosti? Možemo li se vratiti zdravom i prirodnom načinu života, a ipak biti dio suvremenog društva? Što je iskonski cilj svakog živog bića i imaju li životinje i biljke svijest i osjećaje? Sjećaju li se djeca prošlih života i zašto s vremenom gube jedinstvo duše i razuma s kojim se rađaju? Tko su indigo djeca i zašto dolaze? Postoji li reinkarnacija? Kako poimati Boga – kao strogog vladara ili dobrohotnog roditelja? Mudro i suosjećajno Zeland nam još jednom dokazuje koliko je transurfing moćna tehnika koja zaista djeluje!

Možete se osloboditi iluzije odraza i probuditi se u svojem zrcalnom snu u stvarnosti. U knjizi autor razmatra konkretna pitanja koja nas sve zaokupljaju: Je li moguće osloboditi se ovisnosti? Možemo li se vratiti zdravom i prirodnom načinu života, a ipak biti dio suvremenog ... Saved from kupiknjigu.com.

U četvrtom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu autor razmatra konkretna pitanja koja „Upravljanje stvarnošću" je četvrta knjiga o Transurfingu - tajanstvenom aspektu stvarnosti koja je u čitaocima izazvala toliko emocija. U prozaičnoj stvarnosti događaji idu svojim redosledom bez obzira na vaše „želim" ili „ne želim".

POVEZANE KNJIGE