Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja - Popić, Itana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Popić, Itana
DIMENZIJA
7,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Vegetarijanska kuhinja.pdf
ISBN
2717289378814

OPIS

Vegetarijanska kuhinja je sastavljena od probranih i iskušanih recepata za pripremu raznovrsnih i ukusnih jela od povrća. Jela su pripremljena tako da su korištene namirnicei načini pripreme ustaljeni u našoj domaćoj kuhinji. Recepti su popraćeni vrhunskim fotografijama, a knjiga donosi opis i hranjive sastojke svih vrsta povrća korištenih kod pripreme jela. Bez obzira jeste li vegetarijanac ili povrće koristite kao ukusan prilog, ova će vam knjiga s brojnim novim receptima i idejama omogućiti da sebi i svojoj obitelji poslužite raznolike i zdrave obroke.

Ukoliko i Vi želite preuzeti svoj primjerak, u sekciji bloga "Predbilježite svoju e-mail adresu" upišite svoju e-mail adresu i kliknite na "Predbilježi me", a ... Vegetarijanska Kuhinja I Savjeti Za Sretan Život. Sviđa mi se: 15.720 · 22 govore o ovome.

Podijeli na Twitteru; Prosljedi putem Vibera; Prosljedi putem Whatsappa ... Blog "Vegetarijanska Kuhinja" svim čitateljima koji predbilježe svoju e-mail adresu za primanje e-novina s novim receptima i obavijestima poklanja besplatnu kuharicu u pdf-u s najpopularnijim vegetarijanskim receptima.. Ukoliko i Vi želite preuzeti svoj primjerak, u sekciji bloga "Predbilježite svoju e-mail adresu" upišite svoju e-mail adresu i kliknite na "Predbilježi me", a ... Vegetarijanska Kuhinja I Savjeti Za Sretan Život.

POVEZANE KNJIGE