Vođenje promjena

Vođenje promjena - Kotter, John P. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kotter, John P.
DIMENZIJA
5,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Vođenje promjena.pdf
ISBN
6280326473378

OPIS

Provedba promjene strategije i njezina uspješna implementacija jedan je od najvažnijih elemenata uspjeha organizacije na globalnom tržištu. Kotter, ekspert vodstva u poslovanju, kroz tri poglavlja detaljno analizira i objašnjava osam koraka koje svaka organizacija mora proći kako bi uspješno došla do cilja svojega poslovanja. Prikazane su i česte greške poslovnih ljudi, a istaknut je i detaljan plan pravilnog djelovanja.

Također, ukazuje na gdje i kako poslovni ljudi griješe - unatoč dobrim namjerama. Ova je knjiga detaljan plan djelovanja, zajedno sa znakovima upozorenja koji ukazuju na moguće opasnosti. Knjiga „Vođenje promjena" detaljan je plan djelovanja, zajedno sa znakovima upozorenja koji ukazuju na moguće opasnosti.

Poslovanje postaje sve kompleksnije. Digitalizacija i nepredvidiv razvoj tehnologije i poslovanja zahtijeva odmak od tradicionalnog načina vođenja i upravljanja.

POVEZANE KNJIGE