Život s različitima

Život s različitima - Krizmanić, Mirjana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krizmanić, Mirjana
DIMENZIJA
4,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Život s različitima.pdf
ISBN
2915991241780

OPIS

Koliko se međusobno poznajemo i razumijemo I iznad i ispod nas, kao i svuda oko nas, postoje drukčiji svjetovi, drukčija živa bića, drukčiji ljudi, a ipak sve sastavljeno od istih djelića tvari, sve podvrgnuto zakonima prirode, sve sa svojim vijekom trajanja i svojim obilježjima. Sve i svatko sa svojim pravom na postojanje. Kad bismo našli vremena da sami sebe prepoznamo kao djelić tog složenog svijeta, možda bismo s više snošljivosti gledali na ljude oko sebe. Možda bismo tada lakše pronašli svoje mjesto u toj velikoj zajednici različitih, a ravnopravnih. Možda bismo tada sa sebe mogli isprati nesnošljivost prema drukčijima, predrasude prema različitima, možda bismo tada s lakoćom, bez ikakve primisli, mogli svima u sebi i javno dopustiti da jednostavno postoje i budu. ‘Tkanjem života’ isplela je priručnik za samopomoć neusporediv s primitivnom self-help literaturom tipa ‘kako zgrnuti milijune bez muke’. Novom knjigom ‘Život s različitima’, opet nam u život unosi plemenitost, bolnu iskrenost i odmjerenost. Slobodna Dalmacija

EndNote RefMan (RIS) MARC MARCXML +Wish lista +Rezervacija . Život s različitima: koliko se međusobno poznajemo i razumijemo Autor: Mirjana Krizmanić Izdavač: Profil, Zagreb Godina izdanja: 2010. Broj stranica: 119 Uvez: meki uvez Format: 15 x 20,5 cm Mogućnosti preuzimanja: Osobno preuzimanje u Zagrebu.

Zdravlje VIDEO: Zašto je teže šepati u Hrvatskoj nego u SAD-u. 14:03 16.03.2010 Zdravlje.

POVEZANE KNJIGE