Funky business zauvijek: kako uživati kapitalizam

Funky business zauvijek: kako uživati kapitalizam - Nordstrom,A.Kjell | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nordstrom,A.Kjell
DIMENZIJA
10,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Funky business zauvijek: kako uživati kapitalizam.pdf
ISBN
6539796253522

OPIS

Razmislite o prošlosti. U mračnim danima, poslovanje se vrtilo oko nošenja sivog odijela i kravate. Korporacije su živjele u monotonom svijetu. I tada, stvari su se promijenile. Siva nije bila više jedina boja.Bilo je obilje različitih boja, izbora, izazova, konkurencije,kriza. Korporativno svijet je otkrio funkines. Kada se njihova prva knjiga, “Funky Business”, pojavila 1999. godine, odvela nas je u novu višebojnu korporativnu paletu. Ohrabrila jesvjetske menadžere da uzmu sprej kantice boje i stvore najhrabrije i najsvjetlije uzorke . A sad – funksteri su se vratili kako bi vidjeli da li su njihove ideje izdržale test vremena. I svijet se predao. Do danas, «Funky Business zauvijek» je objavljen u prijevodu na 25 jezika u više od 30 zemalja. Proglašen je jednom od najboljih poslovnih knjiga svih vremena i prodaje se u rekordnom broju u cijelom svijetu. Kao i njezin prethodnik, knjiga “Funky Business zauvijek”je izazovan i provokativan manifest svijeta poslovanja. Ona nudi prodorne uvide i inteligentne komentare kako bi pomogla menadžerima pri kretanju po burnim morima uspona i padova današnjeg poslovanja.Uvijek provokativne, uvijek sporne, njihove ideje vas mogu nasmijati, uzbuditi, natjerati da škrgučete zubima, klimate glavom, dići vam kosu na glavi, ali jedno je sigurno – učiniti će da se zamislite. Autori se sada kao govornici traže više nego ikada. U svjetskim anketama rangirani su na devetom mjestu između pedeset svjetskih gurua ekonomije (www.thinkers50.com).

Nordstroema i J. Ridderstraalea "Funky business zauvijek: Kako uživati kapitalizam".

Next product. Gazophylacium 1-2 750,00 kn ... Funky Business prva je poslovna knjiga koja vuče jednako snažno nadahnuće od oca komunizma, Karla Marxa i od velike rock ikone, Johna Lennona.

POVEZANE KNJIGE