Hitna stanja u pedijatriji

Hitna stanja u pedijatriji - Meštrović, Julije i suradnici | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meštrović, Julije i suradnici
DIMENZIJA
12,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Hitna stanja u pedijatriji.pdf
ISBN
6185467679256

OPIS

Autori su u ovoj knjizi dali jasne i praktične upute za sve one koji će morati liječiti životno ugroženo dijete, u raznim okolnostima. Početni pristup je uvijek isti, neovisno o tome prihvatimo li dijete u ambulanti na otoku ili u kliničkom centru. Daljnji tijek liječenja ovisi o potrebama bolesnika, te o mogućnostima mjesta i ustanove. Važno je da svi koji sudjeluju u tom lancu imaju ista znanja i vještine, tako da se suradnici razumiju i nadopunjuju. Tekstovi su priređeni prema najnovijoj literaturi i na osnovi velikoga kliničkog iskustva autora. Smjernice o liječenju životno ugroženoga djeteta usklađene su s novim preporukama ILCOR-a (International Liaison Committee on Resuscitation) iz 2010. godine.

DETE NIJE „MALI ČOVEK" IMA SEBI SVOJSTVENU ANATOMIJU, FIZIOLOGIJU I PSIHOLOGIJU! 3. Autori su u ovoj knjizi dali jasne i praktične upute za sve one koji će morati liječiti životno ugroženo dijete, u raznim okolnostima. Početni pristup je uvijek isti, neovisno o tome prihvatimo li dijete u ambulanti na otoku ili u kliničkom centru.

Sadržaj i koncept ovog nastavnog teksta pokrivaju različite aspekte komunikacije u zdravstvu, primarno u pedijatriji, s naglaskom na komunikaciji s roditeljima bolesne djece. 63,00 kn 56,70 kn. Hitna stanja u medicini općenito su ona stanja koja neposredno ugrožavaju biološki integritet bolesnika i zahtijevaju neodgodivu medicinsku intervenciju.

POVEZANE KNJIGE