Možeš ako misliš da možeš

Možeš ako misliš da možeš - Peale, Norman Vincent | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peale, Norman Vincent
DIMENZIJA
9,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Možeš ako misliš da možeš.pdf
ISBN
4781247426363

OPIS

Prije mnogo, mnogo godina u meni se začelo nešto što bi se moglo nazvati opsesijom. A to je opsesija da pokušam pomoći ljudima da iz života izvuku ono najbolje te nauče kako da na kreativan način prožive njegova teška iskustva. Osobno su me oduvijek zadivljavale iznimne sposobnosti što sam ih nalazio u pojedincima, baš kao i zapanjujuća postignuća što su ih ljudska bića sposobna ostvariti na sebi. Mene to toliko uzbuđuje, doima me se toliko bajkovitim da naprosto ne mogu odoljeti da još jednom ne istupim s novom zbirkom nadahnjujućih priča o ljudima koji su uključili svoje energije pa tako učinili nešto doista znamenito, osobito na području oslobađanja svojih potencijala. A sve su to priče o običnim ljudima, takvima kakvi smo svi mi. Upoznavši mnoge muškarce i žene, našavši se u prilici da promatram kako svladavaju teškoće i dolaze do stvarnih vrijednosti, spoznao sam kako su u te kreativne rasplete uvijek bila upletena izvjesna specifična načela. Ovu sam knjigu napisao baš zato da bih ta dinamična i djelatna načela vjerno ocrtao te potaknuo svoje čitatelje da ih i sami primijene. Namjera je ove knjige da vas, čitatelja, uvjeri kako možete ako mislite da možete. Ako vam se, nakon što pročitate ovu knjigu, vjera u snagu svojega uma učvrsti, ako vam sustav razmišljanja postane djelotvornijim, te ako postanete spremni prihvatiti činjenicu da uspješno možete svladati svaki problem, u tom ću slučaju moći povjerovati da su moje iskrene namjere što su stajale iza pisanja ove knjige ostvarile svoj cilj.

Ova je knjiga iznikla iz oduševljene vjere u čovjeka i iz žudnje da se ljude navede da preuzmu upravljanje nad svojim životima polazeći od cjelovite spoznaje o zadivljujućim mogućnostima prirođenim čovjekovu umu. MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ. PEALE NORMAN VINCENT.

Ako pitaš bilo koga tko je krenuo raditi ono što želi i voli reći će ti da se bojao. I ja sam se bojala. Rudyard Kipling - Ako možeš ostati miran kad na tvom putu Svi izgube glavu i prstom pokazuju na tebe, Ako sačuvaš povjerenje u sebe kad svi svi ostali.

POVEZANE KNJIGE