Mršavljenje bez dijete

Mršavljenje bez dijete - Mateljan, George | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mateljan, George
DIMENZIJA
7,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Mršavljenje bez dijete.pdf
ISBN
6028527780352

OPIS

Zdravo mršavljenje s najzdravijim namirnicama svijetaNovija su istraživanja pokazala da su Hrvati među najpretilijim narodima u Europi, a osobna iskustva govore da restriktivne dijete rijetko donose trajnu vitkost. No, George Mateljan, uspješni američki poduzetnik hrvatskih korijena, ima i za to odgovor. Na temelju svjetski priznatog sveobuhvatnog priručnika enciklopedijskih razmjera, Najzdravije namirnice svijeta, osmislio je program za mršavljenje bez dijeta koji će osobama koje se bore s viškom kilograma pomoći da postignu i zadrže vitku liniju, a da pritom mogu uživati u ukusno pripremljenim najzdravijim namirnicama svijeta. Pioniri organskog uzgoja poput Georgea Mateljana stalni su izvor nadahnuća jer svojom posvećenošću, strašću i znanjem pridonose na prvom mjestu zdravlju i vitalnosti, a njih uvijek prati i dobar izgled. Jadranka Boban PejićKnjiga Mršavljenje bez dijete pravi je saveznik želite li uistinu misliti što jedete! Mario ValentićPristup prehrani kao što je ovaj, koji sa sobom donosi cjelovite promjene življenja, ima puno više pozitivnih učinaka od same fizičke ljepote – jer donosi zdravlje i vitalnost. Veljko Marton

10 najboljih dijeta, brzo gubljenje težine... Saznajte koja dijeta odgovara baš Vama. Bez gladovanja molim: 10 nutricionističkih preporuka za zdravo mršavljenje Želiš li se zaista riješiti suvišnih kilograma zaboravi na stroge dijete.

Također možete piti čaj (ponajprije neki koji pospješuje izlučivanje toksina iz organizma, poput mente) i kavu (također diuretik za pospješenje izlučivanja) bez šećera, eventualno uz dodatak malo umjetnog zaslađivača. Šećer se treba izbjegavati u svakome obliku, za vrijeme trajanja dijete. Dijeta za mršavljenje nije ograničavanje - ona je promjena načina na koji jedete, živite i tretirate svoje tijelo i um.

POVEZANE KNJIGE