Politika i gospodarstvo na državnoj maturi

Politika i gospodarstvo na državnoj maturi - Palčić, Natalija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Palčić, Natalija
DIMENZIJA
11,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Politika i gospodarstvo na državnoj maturi.pdf
ISBN
1434253851182

OPIS

PiG na državnoj maturiPriručnik za pripremu ispita državne mature iz politike i gospodarstvaOsmišljen kao zbirka zadataka s rješenjima i objašnjenjima, ovaj priručnik za pripremu ispita državne mature iz politike i gospodarstva sadržajno prati odrednice ispitnog kataloga za državnu maturu u školskoj godini 2009/2010. Priručnik sadržava 493 zadatka iz područja politike i 380 zadataka iz područja gospodarstva. U prilogu priručnika je ispitna knjižica sa 60 zadataka bez rješenja za simulaciju državne mature.

gospodarstva.temeljni.je.dokument.ispita.kojim.se. Politika i gospodarstvo je na državnoj maturi izborni predmet. Ispitni katalog za državnu maturu iz Politike i gospodarstva temeljni je dokument ispita kojim se jasno opisuje što će se i kako ispitivati na državnoj maturi iz ovoga predmeta u školskoj godini 2016./2017.

Nakon što si u školi stekao potrebnu političku i ekonomsku izobrazbu, vrijeme je da se upisom na fakultet aktivno uključiš u svakodnevicu. Politika i gospodarstvo na državnoj maturi 28,997 views. Share; Like...

POVEZANE KNJIGE