Ranjena žena

Ranjena žena - Leonard Schierse, Linda dr. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leonard Schierse, Linda dr.
DIMENZIJA
11,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Ranjena žena.pdf
ISBN
1971782880783

OPIS

Iscjeljivanje odnosa očeva i kćeri Odnos s ocem ispunjen ljubavlju i povjerenjem za mnoge je žene tek nedostižan ideal. Otac je prva muška figura u životu žene i o njemu ovisi njen budući razvoj, ali taj je odnos često bolan i težak. Mnoge „ranjene žene čitavog života pokušavaju popuniti prazninu nepotpunog odnosa s ocem. Bore se s nedostatkom samopouzdanja, usamljenošću, strahom od odbacivanja, rade poslove koji ih ne ispunjavaju i održavaju odnose s pogrešnim partnerima. Pune su suza i bijesa. Dr. Linda Schierse Leonard smatra da otac koji je i sam ranjen nije u stanju kćeri pružiti ljubav i podršku. Govori i o vlastitom teškom odnosu s ocem i u tome je dirljivo i bolno iskrena. Navodeći i primjere iz svoje prakse, te iz bajki, mitova, antičkih drama i filmova, utire put prema psihološkoj preobrazbi, oprostu, ponovnom prihvaćanju oca i pretvaranju patnje u kreativnu energiju. Dr. Schierse Leonard svjetski je poznata autorica, predavačica i voditeljica radionica. Jungijanska je analitičarka, obrazovana u Zürichu. Njezina uspješnica Ranjena žena prevedena je na 15 jezika.

U SARAJEVU je sinoć, pola sata prije ponoći, došlo do sukoba više osoba u kojemu je na smrt izboden muškarac dok je njegova supruga ozlijeđena. Jedna žena je teško povređenja u komešanju koje je nastalo nakon što su pristalice Donalda Trampa probile policijski kordon i nasilno upali u zgradu Kongresa u Vašingtonu. twitter.com Pojavio se jezivi video snimak na društvenim mrežama koji pokazuje momenat kada je upucana žena, jedna od Trampovih pristalica. FOTO Nasilni prosvjedi u Washingtonu: Zastupnici evakuirani, jedna žena ranjena Svijet Autor: Hina, N1 Hrvatska 06.

sij. 2021 20:38 > 23:17 3 komentara Serija 'Ranjena ljubav' snima se u čak četiri grada - Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu.

POVEZANE KNJIGE