Razum i osjećaji

Razum i osjećaji - Austen, Jane | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Austen, Jane
DIMENZIJA
5,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Razum i osjećaji.pdf
ISBN
5673035322991

OPIS

One su sestre. Spremne su zaljubiti se u muškarca svojih snova i s njim živjeti sretno do kraja života. Ali može li život biti tako jednostavan? Marianne Dashwood je mlada, koketna i spremna upoznati princa na bijelom konju. Njezina sestra, Elinor, mnogo je suzdržanija – ona zna da, kad je riječ o ljubavi, polako i postojano ide prema cilju. Ali iako se čini da su obje pronašle ono što su željele, put do sreće nije baš tako jednostavan kao što su obje isprva mislile. Ljubav ima naviku kršiti pravila i pojaviti se kad je čovjek najmanje očekuje… Ovom dražesnom pričom o nesporazumima, pogreškama i mladenačkim ljubavima, Razum i osjećaji postali su jedan od najomiljenijih romana Jane Austen

i početka 19. stoljeća, a ovom sjajnom ekranizacijom njezina knjiga 'Razum i osjećaji' ponovno postaje bestseler. Razum i osjećaji - Adaptacija popularnog romana Jane Austen - Pogledajte video i opis za seriju Razum i osjećaji (Sense and Sensibility) RIO I i II - Terapijski program za granične poremećaje ličnosti „Razum i osjećaji.

The two eldest daughters are the title opposites. Razum ili osjećaji? Na putovanje sam pošla srijedom kad je najmanja gužva na cesti, pa kad sam prošla Karlovac, javila sam prijateljici Mirandi da uskoro stižem u Rijeku. No, život nas uči da ne kažemo "hop" dok ne skočimo. Razum i osjećaji.

POVEZANE KNJIGE