Slavujeva pjesma

Slavujeva pjesma - Hannah, Kristin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
5,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Slavujeva pjesma.pdf
ISBN
5719611301779

OPIS

Slavujeva pjesma Prema izboru Goodreadsa ROMAN GODINE u kategoriji ljubavno-povijesnog romana Francuska, 1939. U idiličnom mjestašcu Carriveauu, Vianne Mauriac oprašta se sa suprugom Antoineom koji odlazi na frontu. Ne vjeruje da će nacisti napasti Francusku, ali oni nadiru – trupe vojnika, karavani kamiona i tenkova, bombarderi od kojih se crni nebo, bacajući bombe na nevine. Kad je Francuska okupirana, Vianne je prisiljena primiti neprijatelja u svoj dom, i najednom se motri na svaki njezin korak, život nje i njezine kćeri neprestano je u opasnosti, a osjećaji koji se bude prema njemačkom časniku zbunjuju je i užasavaju. Vianneina sestra, Isabelle, buntovna je osamnaestogodišnja djevojka, koja mladenačkom strašću traga za svrhom svog postojanja. Dok s tisućama Parižana maršira prema neizvjesnim strahotama rata, upoznaje privlačnog i tajanstvenog Gäetona, partizana koji vjeruje da se Francuzi u Francuskoj mogu boriti protiv nacista, i zaljubljuje se u njega kako to samo jedna djevojka može… potpuno. Kad je on iznevjeri, Isabelle srlja u opasnost i pridružuje se Pokretu otpora, nijednom ne pomislivši na mogućnost kobnih posljedica… “Moćan roman o ljubavi i gubitku u kojem je napeta radnja prožeta lirskim opisima i dubokim osjećajima glavnih likova. Još jedna nazaboravna uspješnica Kristin Hannah!” Sara Gruen “Predivno napisan ljubavno-povijesni roman koji se čita u jednom dahu. Autorica briljira u prikazu ljubavne problematike, čak i kada je riječ o osjećajima koji imaju kontroverzni prizvuk.” Marilyn Dahl

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Opis - SLAVUJEVA PJESMA. Prema izboru Goodreadsa ROMAN GODINE u kategoriji ljubavno-povijesnog romana.

Francuska je okupirana a Vianne je prisiljena da u svoju kuću primi jednog nemačkog oficira... Slavujeva pjesma / Kristin Hannah ; prevela s engleskoga Mirjana Čanić. - Impressum.

POVEZANE KNJIGE