Tajna vrata do uspjeha

Tajna vrata do uspjeha - Scovel Shinn, Florence | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Scovel Shinn, Florence
DIMENZIJA
11,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna vrata do uspjeha.pdf
ISBN
3822378247853

OPIS

Florence Scovel Shinn bavila se ilustriranjem i podučavala metafiziku. Svojim knjigama napisanima još u prvoj polovici 20. st., kao i osobnim iscjeljivanjem i podrškom u rješavanju problema, pomogla je tisućama ljudi. Temeljeni na kršćanskom učenju, ali istovremeno i otvoreni i slobodnomisleći, savjeti ove i ostalih knjiga krče put k osobnoj sreći, zadovoljstvu, vjeri u sebe i vlastiti život. Baš kao u Igri života (i kako je igrati) i na ovim nas stranicama nagovara na uspjeh življenjem u sadašnjosti, budnosti, nepropuštanju prilika koje nam se nude. Jer, upravo danas je onaj pravi dan, uvijek je danas onaj najvažniji dan! Put do čuda, put do uspjeha, vrlo je jednostavan: očekujmo dobro i bit će nam dobro. Evo nekih rečenica-alata knjige Tajna vrata do uspjeha: Zanimati se za svoj rad, uživati u onom što činite, otvara tajna vrata uspjeha.» Privlačimo stvari o kojima najviše mislimo.» U areni života moramo biti usklađeni s onim što želimo.» Promijenite svoja očekivanja i promijenit ćete okolnosti.» Ponekad čujem ljude kako govore: – Ne idem u dućane jer si ne mogu ništa priuštiti. Ali upravo je to razlog za ići u dućane. Sprijateljite se sa stvarima koje želite ili trebate.» Svakodnevno birajte ispravne riječi i ispravne misli!»

Tajna uspjeha emisije koja je pred ekrane vratila. TAJNA USPJEHA JE U VAMA Alternativa Informacije.

Je Li Vrijeme Isteklo Za Brucea ... 08 04 2006 STO SE TICE USPJEHA NA TO UTICE VISE FAKTORA OKRUZENJE SRECA POZNANSTVA ITD IPAK MNOGO ZAVISI I OD COVJEKA DO COVJEKA JER NISMO SVI ISTI PA TAKO SUDBINA NAS Moderna Vremena Tajna Vrata Do Uspjeha.

POVEZANE KNJIGE