Tiho, tiho, anđele

Tiho, tiho, anđele - Fitzpatrick, Becca | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fitzpatrick, Becca
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Tiho, tiho, anđele.pdf
ISBN
2392362381095

OPIS

Iako nije maštala o novoj ljubavi, nakon što upozna tajanstvenog Patcha, savjesna i ambiciozna srednjoškolka Nora Gray uvjerit će se kako zaljubljivanje nikad nije bilo lakše i opasnije. Nora s majkom živi na osamljenom imanju u okolici Portlanda, a susret s Patchem sve će promijeniti. Njegove crne oči nagoviještaju nevolje, ali Nora se ne uspijeva oduprijeti kemiji među njima. Unatoč vlastitim sumnjama, privlači je mistika koja ga obavija te zajedno s najboljom prijateljicom Vee odluči doznati što se krije iza njegova pogleda. No čini se kako je Patch u stopu prati i zna o njoj više nego što mu je ikada htjela priznati. Neobjašnjivi susreti i situacije u koje zapada Noru će natjerati da mu se obrati za pomoć kada je nitko drugi ne bude shvaćao ozbiljno. Ono što slijedi pokazat će joj kako Patch zaista nije tipični školski kolega već sasvim suprotno, pali anđeo protjeran iz raja na zemlju, gdje već stoljećima pokušava vratiti svoja krila. Nora se tako nepovratno upliće u nepoznat i opasan svijet u kojem se krivi potezi kažnjavaju smrću. Prvijenac Becce Fitzpatrick ubrzo nakon izlaska zaradio je titulu bestselera i postao novi hit teen literature. U romanu u kojem se ljudima ponovno suprotstavljaju likovi nadnaravnih sposobnosti, srednjoškolska romansa dobiva sasvim drugo značenje i završetak.

Read 25,238 reviews from the world's largest community for readers. Iako nije maštala o novoj ljubavi, nakon što upozna tajanstv... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tiho, tiho, anđele autora Fitzpatrick, Becca.

309 likes. Admini: *[Patch <3 ]* *Nora* #Vee Tiho tiho anđele Hush-Hush Iako nije maštala o novoj ljubavi, nakon što upozna tajanstvenog Patcha, savjesna i... BECCA FITZPATRICK: Tiho, tiho, anđele.Iako nije maštala o novoj ljubavi, nakon što upozna tajanstvenog Patcha.

POVEZANE KNJIGE