Zašto me nije nazvao

Zašto me nije nazvao - Greenwald, Rachel | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greenwald, Rachel
DIMENZIJA
11,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto me nije nazvao.pdf
ISBN
4927929824329

OPIS

Tisuću muškaraca iskreno govori što su mislili o vama nakon spoja i zašto se više nikad nisu javili U knjizi Zašto me nije nazvao Rachel Greenwald riješila je jednu od najvećih nepoznanica svijeta izlazaka: kada mislite da ste konačno upoznali gospodina Pravog (ili gospodina Mogućeg), što je presudno da bi se on javio (ili ne javio) nakon spoja?Istraživanja pokazuju da gotovo 90 posto žena pogrešno nagađa zašto je njihova veza koja je obećavala naglo završila. Ova knjiga pokazuje koji su najčešći razlozi zašto se muškarci više nikada ne jave ili se, pak, zagriju za vas. … Na spoju ste s dečkom koji mnogo obećava. Smatrate kako je sve odlično prošlo i nadate se novom spoju… ali onda klis! Neobjašnjivo je nestao. Što se dogodilo u međuvremenu, između njegova obećanja »Dolazim po tebe u osam« i »klis«?Nagađate, opsjeda vas to, izmišljate isprike, opravdavate njegovo ponašanje. Želite znati zašto. Kad vam prijateljice kažu: »Pa, nisi ti kriva, on je…«, želite znati tješe li vas samo ili govore istinu. I znate što? Postoji ipak netko tko zna istinu o tome što se uistinu dogodilo na spoju. Ali taj netko niste vi. Nisu ni vaše prijateljice. To je tip s kojim ste izašli. Znači da vi zapravo nikad i nećete saznati što se uistinu zbilo, zar ne? Stoga sam ja odlučila upitati umjesto vas. Upitala sam to, zapravo, tisuću »takvih«. Intervjuirala sam tisuću tipova da bih otkrila zašto ih vi, drage moje, nikad više niste ugledale poslije prvog spoja, odnosno poslije prva dva-tri spoja. I imam prave odgovore. Pokazalo se da mnogo puta odašiljemo signale kojih možda nismo svjesne. I dobra je vijest što se ti signali lako mogu korigirati. Razmislite o ovome. Što biste rekli kad biste saznali kako su tri od četiri frajera koji vas nisu nazvali poslije spoja imali isti razlog? Te da je riječ o nečemu što se može ispraviti. Isprva možete biti povrijeđeni, ali važno je da otkrijete u čemu je problem. Osobito ako je riječ o nečemu što ne odražava precizno vašu stvarnu osobnost. Stoga, kad se ubuduće pojavi gospodin Pravi, nema više mjesta za propuste…

Psihologija. On se zapravo nada da ćeš sama shvatiti o čemu se radi ako ti se nije javio. Rachel Greenwald, autorica knjige 'Zašto me nije nazvao?', navodi i teoriju o prebrzom 'sagorijevanju' te smatra da se veze koje prebrzo planu mogu jednakom brzinom i ugasiti.

Da je htio - nazvao bi. Prosto jednostavno! Nije napravio što je rekao da će napraviti.

POVEZANE KNJIGE