Znam za više engleski 8

Znam za više engleski 8 Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam za više engleski 8.pdf
ISBN
5625904063479

OPIS

Znam za više Riječ po riječ 7 i 8 namijenjena je učenicima sedmog i osmog razreda koji žele proširiti svoj rječnički fond. Čitanjem zanimljivih dijaloga, rješavanjem križaljki, osmosmjerki i različitih tipova zadataka učit će lakše, brže i učinkovitije! U svakom poglavlju nalaze se tekst, vježbe i test. Tekstovi sadrže zanimljive dijaloge u konkretnim životnim situacijama. Najvažnije riječi su posebno istaknute. Raznovrsne vježbe s rješenjima omogućuju učenicima učinkovito utvrđivanje gradiva. Pomoću bodovanog testa na kraju svakog poglavlja provjerit će postignuti napredak u učenju. Nakon svaka tri tematska poglavlja nalazi se test ponavljanja, na kraju zbirke su rječnik i rješenja svih zadataka i testova.

U priručniku "Znam za više 6" obrađena su poglavlja gramatike engleskog jezika primjerena za više razrede osnovne škole. KLETT Engleski jezik 8, Znam za više, objašnjenja i vežbanja za bolje ocene Šifra Proizvoda: 48717 299 din ENGLESKI 8 - ZNAM ZA VIŠE. Slobodan Živković,Nevenka Jesenik,Silvija Perković ... Objašnjenja i vježbe za bolje ocjene u šestom razredu.

Ovaj se priručnik nastavlja na dva prethodna "Znam za više 6" i "Znam za više 7". Kao i prethodna dva priručnika, i ovaj služi ponajprije učenicima kojima je cilj bolje i kvalitetnije svladavanje gramatike engleskog jezika. Znam za više - Engleski jezik 8.

POVEZANE KNJIGE