100 pletenih i kukičanih cvjetova

100 pletenih i kukičanih cvjetova - Stanfield, Lesley | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stanfield, Lesley
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
100 pletenih i kukičanih cvjetova.pdf
ISBN
9760079256393

OPIS

Zbirka predivnih pupoljaka za ukrašavanje odjeće, modnih dodataka, jastučića i pokrivača. Sve postaje ljepše uz ovu prekrasnu zbirku pletenih i kukičanih cvjetova. Upotrijebite ih za ukrašavanje odjeće i modnih dodataka, ili za izradu lijepe i neuobičajene kitice koja će krasiti vaš dom. ● Pred vama je lijepa zbirka jednostavnih cvjetova ruža, dražesnih makova i složenih slojevitih pupoljaka uz koje ćete naći jednostavnu poveznicu s poglavljem o tehnikama potrebnima za njihovu izradu te jasnim uputama o uzorcima bodova i odabiru pređe. ● Naći ćete još i niz ideja koje će vas nadahnuti na raznovrsnu upotrebu ručno rađenih cvjetova, od njihove primjene na odjeći i modnim dodacima do ukrašavanja darova.

Pred vama je lijepa zbirka jednostavnih cvjetova ruža, dražesnih makova i složenih slojevitih pupoljaka uz koje ćete naći jednostavnu ... 100 pletenih i kukičanih cvjetova - Zbirka predivnih pupoljaka za ukrašavanje odjeće, modnih dodataka, jastučića i pokrivača. Sve postaje ljepše uz ovu prekrasnu zbirku pletenih i kukičanih cvjetova.

Obrađeni su neki korisni postupci spajanja ili skrivenih bodova. 100 PLETENIH I KUKIČANIH CVJETOVA Zbirka predivnih pupoljaka za ukrašavanje odjeće, modnih dodataka, jastučića i pokrivača. Sve postaje ljepše uz ovu prekrasnu zbirku pletenih i kukičanih cvjetova.

POVEZANE KNJIGE