Čovjek duh

Čovjek duh - Hobbs, Roger | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hobbs, Roger
DIMENZIJA
3,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek duh.pdf
ISBN
4641185235239

OPIS

Kada pljačka kasina u Atlantic Cityju pođe po zlu, Marcus, mozak ove složene operacije, prisiljen je pozvati u pomoć čovjeka koji se povremeno odaziva na ime Jack. On je onaj kojeg u pljačkaškim krugovima zovu Duh. Za njega svi znaju, ali ga nitko doista nije vidio. Njegov je zadatak počistiti sve tragove s mjesta zločina, uzeti novac i jednostavno – nestati s lica zemlje. Sadašnji Jackov zadatak je utoliko kompleksniji što ukradeni novac pripada saveznim rezervama i, ukoliko ga ne nađe u roku od 48 sati, 1,2 milijuna dolara doslovce će eksplodirati, ostavljajući sve sudionike zločina na brisanom prostoru. I dok FBI pomno prati svaki njegov pokret, Jack ima mnogo veći problem, vladara podzemlja Atlantic Cityja koji želi taj novac pod svaku cijenu a čije ime se malo tko usuđuje izgovoriti naglas. Kako bi pobijedio u toj smrtonosnoj igri, Jack će trebati uložiti svaki gram spretnosti, inteligencije i vještine koje posjeduje i time se konačno iskupiti za neuspješnu pljačku u Kuala Lumpuru zbog koje je i morao prihvatiti ovaj neželjeni zadatak. Napisan s izvanrednom pronicljivošću i fantastičnim prikazom detalja iz kriminalnog svijeta, radnjom koja nam neprestano izmiče i zahtijeva našu dublju angažiranost, i glasom protagonista toliko suverenim da čitatelja drži prikovanim uz knjigu od prve do posljednje riječi, Čovjek Duh djelo je novoga književnog talenta koje ga smješta u sam vrh suvremenih majstora trilera. U prilog tome svjedoče i činjenice da je Čovjek Duh dobitnik prestižne književne nagrade Ian Fleming Steel Dagger za najbolji triler te da je proglašen najboljim kriminalističkim romanom godine po izboru uglednih listova i časopisa kao što su Guardian, Sunday Times i Booklist. Ovo je prvo predstavljanje Rogera Hobbsa hrvatskoj publici u majstorskom prijevodu Ivana Zorića sa sjajnom naslovnicom koju potpisuje Stardust LAB.

8 Ljudska duša nije podložna organskoj smrti materijalnog ljudskog elementa: ona je besmrtna, ona čuva individualnost (i povijest) tijela u kojemu je prebivala. ČOVJEK DUH. Cijena 60 kn ~ 8 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 32198103 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Travno Stanje novo Mogućnost dostave ... Čovjek nije samo tjelesno biće, drugo nam današnje čitanje otkriva čovjekovu trodimenzionalnu prirodu; čovjek je sazdan od duha, duše i tijela.

MARC zapis - ID: 5444 ... U jednom svom antropološkom eseju Jovan Cvijić karakterizira violentni duh i moralni aktivizam Hercegovaca ovako: "Najdarovitiji od njih, smeli, kadri primati duboke utiske, mogu biti revolucionarni i u pogledu ideja, ali najčešće akcijom pomažu društvenom napretku; mogu stvoriti huk i pokrete koji obuhvataju narodnu masu, i takvi postaju vođe narodnih pokreta i revolucija. Ante Mrvica slovio je kao dobri duh trajektne luke, bio je omiljen među putnicima i otočanima.. Inače je bio pomorac, sveučilišni profesor i doktor znanosti.

POVEZANE KNJIGE