Elementi računalnih programa

Elementi računalnih programa - Stojanović, Aleksandar | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojanović, Aleksandar
DIMENZIJA
10,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Elementi računalnih programa.pdf
ISBN
8360848054800

OPIS

Za vrijeme trajanja Interlibera, na pozornici paviljona 6, u 17.30 sati predstavit ćemo ovaj priručnik. Knjiga obuhvaća principe programiranja koji se danas najčešće upotrebaljvaju u praksi i koji imaju podršku u mnogim popularnim programskim jezicima. Pred toga, daje i uvid u izvršavanje programa kroz primjer jednostavnog interpretera za programski jezik i osnovnog načina rada samog procesa računala. Njezin je cilj čitatelja opremiti predznanjem potrebnim za stjecanje adekvatne vještine u programiranju i korištenje modernim programskim jezicima. Knjiga je prije svega namijenjena studentima informatičkih studija kao uvod u programiranje, ali može biti i korisna svima koji žele steći temeljna znanja iz ove discipline.

15. Mješovita i hibridna formulacija metode konačnih elemenata.

Ova knjiga uči kako izraditi cijelo računalo od nule. Dok sam samo pregledavao poglavlja o računalnoj arhitekturi, primijetio sam da se sve usredotočilo na Von Neumannovu arhitekturu.

POVEZANE KNJIGE