Elementi računalnih programa

Elementi računalnih programa - Stojanović, Aleksandar | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojanović, Aleksandar
DIMENZIJA
8,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Elementi računalnih programa.pdf
ISBN
4123684203417

OPIS

Za vrijeme trajanja Interlibera, na pozornici paviljona 6, u 17.30 sati predstavit ćemo ovaj priručnik. Knjiga obuhvaća principe programiranja koji se danas najčešće upotrebaljvaju u praksi i koji imaju podršku u mnogim popularnim programskim jezicima. Pred toga, daje i uvid u izvršavanje programa kroz primjer jednostavnog interpretera za programski jezik i osnovnog načina rada samog procesa računala. Njezin je cilj čitatelja opremiti predznanjem potrebnim za stjecanje adekvatne vještine u programiranju i korištenje modernim programskim jezicima. Knjiga je prije svega namijenjena studentima informatičkih studija kao uvod u programiranje, ali može biti i korisna svima koji žele steći temeljna znanja iz ove discipline.

... Antivirusni programi koriste se za zaštitu protiv računalnih virusa, odnosno zlonamjernih programa.

Pomoću računalnih crtačkih programa razrađujemo razna oblaganja limom, limene kupole i druge elemente ili samo printamo šablone formata A0. Elementi računalnih programa : s primjerima u Pythonu i Scali Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE