Emeryjeve osnove medicinske genetike

Emeryjeve osnove medicinske genetike - Ellard, Sian | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ellard, Sian
DIMENZIJA
11,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Emeryjeve osnove medicinske genetike.pdf
ISBN
4797923250093

OPIS

Ova će Vam knjiga pomoći u boljem razumijevanju i primjeni osnovnih principa genetike u kliničkoj praksi. – strukturirana je u tri dijela: Principi humane genetike, Genetika u medicini i Klinička genetika. – u knjizi ćete saznati o razvojnoj genetici, genetici raka, prenatalnom testiranju i reprodukcijskoj genetici, »klonalnom« sekvenciranju, itd. – izgled genetičkih poremećaja prikazuje velik broj slika u boji različitih genetičkih bolesti, pojašnjenih i jasnim dijagramima. – namijenjena je širem krugu zainteresiranih studenata iz područja medicinskih i prirodnih znanosti kao i specijalistima različitih struka koji će u njoj naći meritoran prikaz suvremenih znanstvenih istraživanja i spoznaja te dijagnostičkih i terapijskih postupaka koji su iz njih proizašli.

Izdavač Data Status. Pisac, urednik ili priređivač knjige je Šan Elard, Piter D.

Emeryjeve osnove medicinske genetike / by Turnpenny, Peter D. Additional authors: Ellard, Sian-- aut | ... Emeryjeve osnove medicinske genetike / Barišić, Ingeborg ; Bulić-Jakuš, Floriana (ur.).

POVEZANE KNJIGE