Još te sanjam

Još te sanjam - Flagg, Fannie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flagg, Fannie
DIMENZIJA
9,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Još te sanjam.pdf
ISBN
8472238110661

OPIS

Upoznajte Maggie Fortenberry. Njezin život djeluje savršen – lijepa je, šarmantna i uspješna, baš kao što bi čovjek očekivao od nekadašnje Miss Alabame. Ali zapravo, Maggie je nesretna da nesretnija ne može biti. Dosad je već trebala živjeti u otmjenoj kući sa suprugom koji je obožava i djecom. Umjesto toga, ona za život zarađuje prodajući taj san drugima – iako je odnedavna njezinom poslu s nekretnimama krenulo od zla nagore. Zato Maggie smišlja savršen plan da to sve okonča. I tad se počinju događati neobične stvari. Katapultirana u jedno neočekivano otkriće za drugim, Maggie shvaća vrijednu lekciju o prirodi prijateljstva, izazovima moderna života i opasnostima nemogućih snova. Ujedno spoznaje da svi, živi i mrtvi, imaju barem jednu malu tajnu… “Avantura zlatne djevojke koja je u svemu jednako ekscentrična kako zvuči… postoji nešto dirljivo u hrabrim, od života umornim junakinjama Flaggove, zbog čega cijelim putem navijamo za njih!” – Independent “Ovaj sjajno strpljiv, blag roman šarmantan je kao Scarlet O’Hara i utješan kao šalica kakaoa.”– Easy Living “Flaggova je savršena pripovjedačica.” – Guardian “Topao i osebujan.” – Daily Mail

Fannie Flagg. Format: 20 x 14; ISBN: 978-953-14-1502-6; Broj stranica: 347; Uvez: Mekani; Godina izdanja: 2013; Izdavač: Mozaik knjiga; U kategoriji: Književnost; Upoznajte Maggie Fortenberry.

Na pozornici životnih zbivanja Đoleta Balaševića, kako sam kaže, kulise se nisu često mijenjale. Aktualni Leov singl 'Još te sanjam' iz dana u dan bilježi sve veći uspjeh kako u radijskom eteru, tako i kod publike.. Vezani članci Severina u izlasku sa suprugom nakon dugo vremena, crna haljina istaknula njezinu vitku figuru Nastavi glazbenu priču i postani zvijezda video spota 'U dobrim rukama'!.

POVEZANE KNJIGE