Kako djetetu pomoći da..upozna svoje emocije

Kako djetetu pomoći da..upozna svoje emocije - Slunjski, Edita | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Slunjski, Edita
DIMENZIJA
7,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako djetetu pomoći da..upozna svoje emocije.pdf
ISBN
1920564118319

OPIS

KAKO DJETETU POMOĆI DA (2) – UPOZNA SVOJE EMOCIJE (I NAUČI NJIMA UPRAVLJATI) Biblioteka Kako djetetu pomoći da… sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi. Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece. Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom.

Kada ste u boljem doticaju s vlastitim emocijama, možete donositi bolje odluke koje se tiču djece. Kako biste provjerili jeste li OK, napravite ovo: Zatvorite oči; Stavite ruku na trbuh, a drugu na srce; Osvijestite disanje i rad srca; Pratite bilo kakve signale koje vam tijelo pruža Kako djetetu pomoći da ...

Kako biste provjerili jeste li OK, napravite ovo: Zatvorite oči; Stavite ruku na trbuh, a drugu na srce; Osvijestite disanje i rad srca; Pratite bilo kakve signale koje vam tijelo pruža Kako djetetu pomoći da ... upozna svoje emocije (i nauči njima upravljati) : priručnik za roditelje, odgajatelje i učitelje / [tekst i ilustracije] Edita Slunjski.

POVEZANE KNJIGE