Ljubavni govor tijela

Ljubavni govor tijela - Pease, Allan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pease, Allan
DIMENZIJA
11,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavni govor tijela.pdf
ISBN
7106030511824

OPIS

Sve što trebate znati o ljubavnom govoru tijela od autora u više milijuna primjeraka prodane Velike škole govora tijela. Razumijevanje igre udvaranja; Umijeće koketiranja i znaci udvaranja; Speed dating, prvi izlasci, tulumi, upoznavanje putem interneta i ostali samoubilački pohodi; U dobru i zlu – tajne uspješnih veza Od korištenja govora tijela za poboljšanje izgleda kod upoznavanja pa do pronalaženja partnera za dugotrajnu vezu, Ljubavni govor tijela pomoći će vam da odredite i ispravite govor tijela koji vam možda nije išao u prilog.

Ako vi nagnete glavu na lijevu stranu, on će je nagnuti na desnu. Ako stavite ruku u desni džep, on će je staviti u svoj lijevi. Govor tijela kod zavođenja (ženske geste) Bez da vas gnjavimo s teorijom zašto su određeni znakovi kod zavođenja baš takvi, evo vam popis znakova koje žene odašilju, a koji mogu značiti 'volim ono što vidim': prolazak rukom po kosi- ovo je jedan od prvih gesta koju će žena napraviti kod zavođenja.

Pokazuje koliko smo dostupni, raspoloženi, seksualno privlačni ili očajni. Neki udvarački postupci unapred su osmišljeni, a neki su sasvim nesvesni i instinktivni.

POVEZANE KNJIGE