Meso – Academia barilla

Meso – Academia barilla Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Meso – Academia barilla.pdf
ISBN
6497754786797

OPIS

Uživajte u 40 privlačnih glavnih jela od mesa koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte, maštovite inačice klasičnih jela, kao i za ukusna nova jela od kojih će vam rasti zazubice. Mnoga njih vrlo su jednostavna i mogu se pripremiti za manje od sata, poput janjećih rebara na roštilju, telećih medaljona alla pizzaiola (teletina u ljutome umaku od rajčica), saltimbocce alla romana ili okruglica od krumpira i teletine. Uživajte u sočnim i zasitnim glavnim mesnim jelima pripremljenima s vrhunskim proizvodima talijanske tradicije, od izvrsnih vina do modenskoga balzamičnog octa, od gljiva i tartufa do sireva i sušenoga i dimljenog mesa.

... Kuharice Barilla Academia ... Krumpir je tako raznolik da može biti jednostavno i izdašno jelo, kao klasični pire skromno skuhan u vodi, začinjen s malo ulja i prstohvatom soli, ali i izvanredna delicija.

U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice. Ta su jela vrlo lagana, ali istinski posebnoga okusa. Sve Konzum informacije na jednom mjestu. MESO ACADEMIA BARILLA.

POVEZANE KNJIGE