Ostrvo

Ostrvo - Selimović, Meša | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Selimović, Meša
DIMENZIJA
11,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Ostrvo.pdf
ISBN
3525707936467

OPIS

Dvoje ljudi na usamljenom ostrvu pokušavaju da povrate smisao koji je bespovratno istekao iz života; da nadoknade godine provedene u ispraznosti i simulakrumu života koji je, sopstvenom rutinom, opustošio samog sebe – to bi bio kratak kroki sadržaj romana Ostrvo. Čovjek i žena pokušavaju da nađu zamjenu za vjeru u život posmatrajući jedno drugo; svako sa svoje strane samotnog ostrva duše izgubljene negdje između dostignutog i nedostingnutog, bića i nebića.

Po pravilu je manji od kontinenta, a veći od hridi (stijene, grebena). Može se nalaziti u jezeru ili moru, a ako je riječ o riječnom ostrvu tada se govori o adi. Samostojeće kuhinjsko ostrvo; lako ćeš ga postaviti tamo gde Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Može se upotpuniti VADHOLMA stalkom za kuhinjsko ostrvo.Barskoj stoličici sedište je na 63 cm... Grcka serija Ostrvo snimana je u Grckoj 2010 godine a kod nas je premijerno emitovana na televiziji Pink 2012 godine.

Domaći klasici. Šifra artikla: 275350. Ostrvo - Otok - epizoda 13.

POVEZANE KNJIGE